Pytania - tester

Pytanie: 1264
Następne pytanieCzy wykonawca powinien, w świetle Kodeksu cywilnego, niezwłocznie zawiadomić inwestora o złej jakości dostarczonego przez niego materiału do wbudowania? Akt prawny: [163] -
ISAP;
Ustawa z dnia 23.04.1964 r. – Kodeks Cywilny.
t.j.:Dz.U.16.380
Zmiany: Dz.U.16.585 art.3
Specjalność: K - P,W,PO,WO,; Zakres: znajomość przepisów Księgi Trzeciej, tytułu XV i XVI
Uwagi:
Wasze uwagi:Zgłość uwagi dla pytania nr 1264 (w nowym oknie, możesz je później zamknąć)